Boek een inspirerende lezing!

Zoekt u een bijzonder inspirerend verhaal? Vindt u ook dat doorzettingsvermogen het verschil maakt? Gaat het bij u ook om de uitdaging, de passie en zingeving? Wilt u een groep op een stimulerende wijze laten inzien dat een ieder boven zich zelf kan uitstijgen en kan “winnen”? Dan is dit de lezing die u zoekt.

De Tour d’Afrique is de meest extreme wielerkoers die er bestaat. Oftewel: dwars door Afrika, 12000 km in 95 etappes van Caïro naar Kaapstad. Voor mij was het de ultieme fysieke en mentale uitdaging. Zo waren er de ontberingen van de hitte, de modder, het racen door kilometers lange mulle zandstroken, of over gravelwegen met stenen zo groot als bakstenen, de loodzware steile beklimmingen, etc.. Maar ook de momenten dat ik dacht dat alles voorbij was: verloren in de woestijn van Soedan, in volle sprint tegen een gesloten slagboom in Ethiopië, een tumor verwijderd in Kenia, of mijn racefiets die werd gestolen in Tanzania… Ondanks al deze ontberingen kwam ik onder aan de Tafelberg in Kaapstad als winnaar over de eindstreep van de 5e Tour d’Afrique, in een nieuwe recordtijd van 365 uur.

Maar het echte doel was voor mij om via mijn deelname aandacht te vragen voor, en fondsen te genereren tegen de meest vreselijke spierziekte die er bestaat: ALS. Wat ik daarbij hoopte is voor mij uitgekomen, en juist dat is wat mij de meeste voldoening bracht.

Laat uzelf en/of een groep verrassen met een uniek verhaal, professioneel geïllustreerd met prachtig en uniek foto- en videomateriaal!

Wilt u informatie over de kosten van deze lezing, hoort u graag hoe anderen deze lezing hebben ervaren, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op.

In het geval u een lezing boekt, gaat er in elk geval een deel van uw bijdrage rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland!